Trance is Everywhere !

Pt. mine, cum am fost fetita cuminte, o sa vina Mos Nicolae mai devreme  (hehe). Cred ca in Cluj sunt muuulti copii cumiti pt. ca, in data de 5 decembrie, ABOVE AND BEYOND o sa mixeze  in binecunoscutul MIDI .

La mai putin de doi ani de la inaugurare, clubul Midi din Cluj a devenit unul dintre cele mai importante locatii de pe harta clubbing-ului din Romania. Probabil cel mai tare club din provincie a fost inaugurat pe 1 noiembrie 2007, cu o petrecere la care a fost invitata Tania Vulcano.Clubul dispune de doua pupitre de mixaj si un sistem multimedia asemanator cu cel din cluburile Space si Privilege din Ibiza. Are o suprafata de aproximativ 750 de metri patrati, o capacitate de circa 1.000 de persoane si promoveaza exclusiv muzica electronica. Fiind un club care se bazeaza pe evenimente, este deschis doar doua nopti pe saptamina, in weekend, si se orienteaza, in principal, spre curentul minimal house.

[ABOVE AND BEYOND este un trio de muzica trance format in 2000.  Alcatuit din Jonathan „Jono” Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamki. Grupul este faimos pentru remixuri si productii de progressive trance. Melodiile celor de la Above and Beyond sunt adesea folosite in playlist-urile unor DJ cunoscuti ca Tiesto, Armin van Buuren sau Paul van Dyk. Above & Beyond se numara printre artistii care participa la scrierea istoriei muzicii trance. Productiile lor sunt mixate si apreciate de cei mai mari DJ din lume, iar gig-urile lor strang pana la 40.000 de clubberi. Trio-ul se numara printre cele mai extraordinare talente ale muzicii dance din lume. Ajutati de catre propriul label Anjuna Beats, ei au devenit o arma esentiala pentru noua generatie de producatori de muzica dance.
In 2004 Above and Beyond s-au anuntat a fi Radio 1s Essential Mix of the Year, facand-ul pe Pete Tong sa-i descrie ca „noile superstaruri ale Marii Britanii”. De atunci Above and Beyond au avut o urcare remarcabila in topul global al scenei muzicii dance. In martie 2005, la premiile de la Miami Winter Music Conference, au fost nominalizati la trei categorii, printre care si Best Dance Group, alaturi de Chemical Brothers, Scissor Sisters si Basement Jaxx. Punctul culminant a stat in cele sase nominalizari pe care le-au avut in 2006 la editia International Dance Music Awards din Miami. ] ( paranteza asigurata de    http://www.beatfactor.ro/  )

In  2009 revista de specialitate DjMag ii pozitioneaza pe locul 4 mondial conform Top 100.

Numar zilele pana in 5 Decembrie si, desi biletul e 35 lei pina la ora 00:00 sau 50 lei dupa
ora 00:00, tranceul merita fiecare efort financiar posibil, la fel cum si Armin Van Buuren, locul 1 in lume, a meritat sa ma deplasez 700 km si sa dau 50ron pt o noapte de trance la malul marii.  So… LIFE’S GOOOOOD!!!

Reclame

2 răspunsuri la „Trance is Everywhere !”

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s