shit!… vin sarbatorile!

Nu stiu cum au trecut aproape 49 de saptamani si parca nu le-am simtit. Parca aseara veneam din real,-  rupta de oboseala,  incasand timp de 9 ore produsele clientilor care, de sarbatori isi luau de toate in cantitati industriale de parca ar veni sfarsitul lumii. Dar stai, nu mai e Decembrie 2008 si nu mai lucrez la real,- . Suntem in Decembrie 2009 si mai avem putin si ajungem in 2010 si peste doi ani ajungem in 2012 si apoi cius…pa-pa… gata cu lumea 🙂

Vin sarbatorile. Motiv de bucurie pt. cei mici si motiv de disperare pt. multi dintre noi,  astia mari. Daca te afli intr-o relatie de ceva timp si gasesti la persoana de langa tine cam tot ceea ce ai vrea, esti un norocos. Unul dintre norocosii care ar putea spune linistit ca e fericit si ca asteapta sa vina Craciunul si revu’ pt. ceva mai mult timp liber alaturi de persoana draga lui/ei.  Daca, pe langa iubit/iubita mai ai si niste prieteni de milioane, te-ai scos! Ati inceput deja sa cautati o locatie pt. partiurile ce urmeaza si totul merge uns.

Cum ramane cu noi, ceilalti?

E greu sa gasesti pe cineva cu care sa te potrivesti si e greu sa gasesti/pastrezi alaturi prieteniile alea misto, la care viseaza toata lumea. Omul nu e o insula de sine statatoare, e un mic pion inconjurat de alti pioni, importanti sau mai putin importanti si avem nevoie unii de ceilalti pt. a trece cu bine prin joaca asta numita viata. O miscare influenteaza urmatoare miscare si tot asa. Lucrurile se complica in momentul in care cineva iti blocheaza miscarile. O sa urmeze ceva timp de gandire si se incepe lucrul la un plan care urmeaza sa te ajute sa inaintezi. Asta daca nu preferi sa stai pe loc si sa lasi alti pioni sa ajunga sa faca lucrurile la care tie ti-e frica sa visezi si pt. care ti-e frica sa risti.

Reclame

2 răspunsuri la „shit!… vin sarbatorile!”

  1. semeni cu o prietena de’a mea
    va plac pisicile si aveti puncte de vedere asemanatoare si ghici ce…studiaza in cluj

    ce mica e lumea;))

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s