ce uamini dom’le, ce uamini!

Cat de idiot sa fii sa „fugi dupa caruta care nu te-asteapta” si sa dai cu piciorul unor alte sanse? Sanse reale poate, sanse care par promitatoare si, daca incerci macar, o sa te miste din stopul care te blocheaza, din gaura neagra care te trage din ce in ce mai tare in pesimism, in bautura, minciuna si in final, in durere.
Cunosc din ce in ce mai multi oameni, fie mai puternici, fie mai slabi, care au trecut printr-o dezamagire majora, printr-o ruptura recenta sau mai putin recenta si care, inca le influenteaza vietile.
,,NU pot iubi pe altcineva decat pe ea, o persoana iubesc orice ar fi.”
,,NU stiu ce sa ma fac fara ea ” si, cel mai grav ,,NU pot trai fara ea.”
Oh, c’mon! Zilnic, in lume, se nasc mai multi copii de sex feminin decat masculin. S-a zis ca cromozomul Y, raspunzator de stabilirea sexului masculin la fat, e pe cale de disparitie.
-Trist?!
– ompic.
Ideea e ca, in intreaga lume, sunt mai multe femei decat barbati si, daca ai gasit o data un om care sa-ti suporte toate starile si care te-a iubit exact asa cum esti, sunt sanse destul de mari sa mai gasesti o astfel de persoana. O astfel de persoana poate sa te iubeasca fie mai mult, fie mai putin, fie mai egoist, fie mai posesiv. In orice caz, sa fii sigur ca nu te va iubi la fel cum te-a iubit cealalta. Fiecare iubire e diferita. Tot ce ti-a ramas acum, e viitorul. Viitorul, meaning, ziua de maine, ziua care vine cu promisiunea ca „azi va fii mai bine”. Nu trai in trecut, uiti sa traiesti in prezent si trece timpul fara tine. Acum e varsta cand inca iti permiti sa gresesti azi si maine sa incepi sa-ti cladesti un alt univers in jurul unei alte persoane. Asa e in teorie, practic e mai greu, dar nu imposibil. Anii astia, anii astia zece dintre 20 si 30 sunt cei mai frumosi ani, ani care o sa treaca si, daca nu profiti la maxim de ei, crede-ma ca o sa regreti.
Viata e simpla, noi o complicam.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s