Always on the road

Imi place sa calatoresc cu trenul.

E safe si ai timp sa vorbesti cu tine.

Fie calatoria de o ora sau de trei, e  misto sa stai cu mecla in geam si sa  vezi natura desfasurandu-se in fata ta.  Vezi atat de multe locuri in asa putin timp. Conteaza bineinteles, si cu cine faci  deplasarea.  Timpul trece mai usor cand esti cu oamenii care conteaza pt. tine. De obicei calatoresc singura si imi place si asa. Dupa ce muzicile din MP3 player m-au obosit suficient, trag un pui de somn sau ma uit in jur la oamenii cu care impart oxigenul si minutele. Imi place sa privesc un om si sa incerc sa ghicesc cu ce se ocupa, cine il asteapta acasa si daca pe chip i-au aparut minisanturi din suparari sau doar trecerea zilelor sunt de vina pt. urmele de pe chipurile soldatilor din batalionul CFR-ului.

P.S. Am iesit. Sunt in intarziere oricum.

P.S.S.  I’m better than okay. 🙂

Reclame

5 răspunsuri la „Always on the road”

  1. Era misto cand se fuma in tren, imi placea sa merg pe culoar, eventual cu o bere si s-o ard aiurea uitandu-ma pe geam. E ceva epic in clantanitul vagoanelor pe sine si in zgomotele macazelor. Nu stiu de ce, da-i o senzatie de Mare Calatorie, chiar daca te duci doar de la Bucuresti la Constanta.
    PS: cea mai tare tura cu trenul pt mine a fost un Bucuresti IStanbul, 22 ore. 😀

  2. O Romanie murdara, o Bulgarie verde si pustie, o vama turceasca pe noapte si frig si o Turcie intr-un avant incredibil de dezvoltare (era prin ’99, iar turcii construiau orasele intregi).A trecut repede la vagon de dormit clasa 1, cu somn, citit si fumat + bere pe culoar, la trancaneala cu seful de vagon si cu niste oameni interesanti. Cum o fi calatoria cu Orient Express?

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s