4AM

Mi se pare ciudat cand mai aud unu altu zicand ca se simte singur. Avand in vedere faptul ca suntem 6,8 miliarde de persoane in lume suntem oricum numai singuri nu. Nimeni nu te poate opri din a incerca sa cunosti o parte dintre ei si de aia pot zice ca life is pretty fucking amazing.

Suntem multi si suntem diferiti.

Ar fi culmea sa ne placa toti cei cu care intram in contact. Asta face, oarecum, parte din selectia naturala si pana la urma asta ne modeleaza ca indivizi.

Cu netul la un calculator distanta + paisprezece taste apasate mai tarziu ajungi pe gugle si de acolo ajungi la informatii nelimitate.  Avand  www-ul la indemana avem, practic, sanse nelimitate de a socializa.Si asa, din online ajungem in offline, ajungem sa bem un vin fiert si ajungem sa impartasim o poveste, apoi descoperim doua-trei chestii pe care le avem in comun si, daca se iveste o a doua iesire, you just made a new friend.

Sanse de iesit mereu se ivesc si oameni care sa-ti semene si care sa te inteleaga cu siguranta ai sa gasesti. Pentru oameni cu adevarat speciali e nevoie de rabdare, e nevoie sa asculti si sa dai feedback, sa fii interesat sincer si sa iti pese.


*

Acum, la ora asta mica (4 AM) stand sub plapuma am realizat ca, undeva in lumea asta este un baiat de 24-25 de ani care, inainte sa adoarma se joaca tetris pe telefon si dupa aia isi ia micul diesel pe piept si-l mangaie pe capsor pana adoarme careva primul, el sau miaul. Musai are un vecin deasupra lui, la etajul patru, care e fericitul proprietar al unui pat care scoate sunete ciudate dupa 11 PM. Si, mai mult ca sigur, nici lui nu ii place sa se trezeasca la 6 AM. Stiu ca-i place sa priveasca prin geam cand ploua, stelele cand e senin si norii cum danseaza pe muzica ierbii pe care sta intins privind cumulus(ii)  7a4681 .
Inca nu stie ce vrea sa fie cand creste mare si iubeste copiii. Ii plac calatoriile cu trenul si dusurile lungi iar in cinci minute o sa adoarma. La fel ca mine. Mai mult ca sigur acest baiat se gandeste acum la mine si asteapta o confirmare. La fel ca mine.

Reclame

Un răspuns la „4AM”

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s