Frigaruia bloggerilor > 28 Mai, Cluj – str. Kogalniceanu

UPDATE:
[…] frigăruia bloggerilor o se le fie de folos unor prunci cu nevoi speciale, tinerii cu insuficienţă renală cronică din cadrul Asociaţiei pentru solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”. Fiecare sută de grame din cea mai lungă frigăruie dein lume va costa 5 lei. Banii vor fi puși de doritori într-o urnă aflată la fața locului (Kogălniceanu, în centrul Clujului) și de acolo direct în contul Asociației. Cu alte cuvinte, munca noastră și pofta voastră vor contribui la împlinirea unei bucurii pe care tinerii dializați o așteaptă: o mică vacanță la mare.
Asta zice Adi Hadean aici.
Adrian Hadean, faimosul blogger bucatar, impreuna cu onlineul clujean se pregatesc de cu zori sa gateasca cea mai lunga frigaruie.
Sambata, 28 Mai, cu ocazia Zilelor Clujului ~33 de onlineri + bucatarul-sef vor mesteri la cea mai lunga frigaruie – 100 de metri.
Locatia: strada Mihail Kogalniceanu.

Astfel, vor fi bucatari urmatorii:

Florica și Zicu de la TVDece, Ruben Kislaki,Lorand Minyo, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban Gourmet, Cristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl (adica subsemnata) Alma, Zăineasca, Stil masculin, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico, Lorand Minyo.
Acest lucru se va intampla cu ajutorul Agricola BacauCSI RomâniaItalinox si bauMax cu ocazia Zilelor Clujului.

Partener media: Radio Impuls

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s