Shoe box – Cadoul din cutia de pantofi

Salut campania Shoe box – Cadoul din cutia de pantofi!

O campanie atat de simpla cu un impact atat de mare 🙂

Ideea campaniei nu e una noua, anul asta urmand a se desfasura a 5-a editie. De cadouri se vor bucura copiii orfani, proveniti din familii dezorganizate sau prea sarace pentru a-si permite luxul unor cadouri.

Iti amintesti cat de mare era bucuria din ziua de craciun cand gaseai cadouri sub bradut? Ei bine, anul asta ai ocazia sa fii cel care pune cadoul sub „bradut”.

Ce-si doresc copiii sa primeasca?

Lucruri banale pentru mine si pentru tine:

(de ex) caiete,  creioane colorate, plastilina, mingi, manusi, sosetute, papuci de casa, produse de igiena, hainute si jucarii. Luati 2, 3 din cele amintite si gasiti-le loc intr-o cutie de pantofi (imbracata in hartie pt cadouri), dar sa nu o inchideti.

(Sunteti rugati sa NU puneti produse perisabile:  banane, iaurt, salam )

Pana in 21 decembrie mergeti cu pachetul la sediul iQuest: Str. Motilor Nr. 6-8, Cluj-Napoca, vis-a-vis de sediul Primariei, în curte la ING Bank. Urcati cu liftul la etajul 8, iesiti in dreapta si bateti la usa la Room D. Intrebati de Valentin.

“Ideea aceste campanii este extrem de faină şi simplă în acelaşi timp: se ia o cutie de pantofi, se împachetează corpul şi capacul separat cu hârtie de împachetat cadouri, se populează cutia cu respectivele cadouri, şi atat! Anul acesta vrem să strângem numai în Cluj peste 2.500 de cutii. Cu ajutorul vostru, sunt convins că o să reuşim!”. – Ciulea

Mai multe informatii puteti gasi pe :

 

Campania inceputa la Cluj urmeaza sa prinda radacini la Brasov si in Bucuresti. Urmariti pagina de FB Shoebox pentru noutatile campaniei.

Reclame

4 răspunsuri la „Shoe box – Cadoul din cutia de pantofi”

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s