Tranceylvania

We are a community of Trance music lovers, settled in Cluj-Napoca. We intend to make this music genre more popular, to organize monthly Trance parties and take part TOGETHER at the big trance festivals world-wide. Why not join and give it a chance?”

Paul Adrian Miheț a creat grupul Cluj Trance Addicts, dar Tranceylvania a aparut cu un efort comun din partea celor 6 admins de pe grup: Paul Adrian Miheț, Raul Gogo, Paul Gabriel Cosma, Gabriel Apavaloaie, Medusa Vs Shakti, Vlad Nicula.

Primul party al comunitatii a fost in 10 Decembrie si a fost o adunare de oameni care iubesc muzica trance si bineinteles ca a iesit foarte bine, cum altfel?

Al doilea party a fost in 14 Ianuarie, in Club Xen si a adunat laolalta in jur de 120 de tranceri. Zic ca nu-i rau pentru un grup de oameni care a inceput de la zero, fara prea multa experienta in domeniul evenimentelor. Atunci lucrurile au devenit putin mai serioase  prin prezenta la pupitru a catorva DJ clujeni  [Paul A.M. (http://www.mixcloud.com/paulAdrian/) Paul Gabriel (http://www.mixcloud.com/djpaulgabriel/) Gabriello. ( http://www.mixcloud.com/Gabriello/ )].

 

 

Al treilea party (al doilea oficial) Tranceylvania #2 se va desfasura in 18 Februarie, tot in Club Xen.

 

Grupul (din care fac si eu parte) planuieste sa ajunga la ASOT 550 – Belgrad (Serbia) in 3 Martie si, pana in momentul asta 30 de clujeni si-au anuntat prezenta la eveniment. Eu sunt in dubii daca sa merg sau nu 🙂

Ma foarte bucur pentru comunitatea asta adunata intr-un grup pe FB candva la inceputul lui Noiembrie 2011. Ne-am adunat 211 in grup si fan page-ul are o suta de fani.

Multi inainte si la cat mai multe evenimente faine!

Reclame

2 răspunsuri la „Tranceylvania”

  1. iti dai seama ca printre dubii se strecoara si nesiguranta banilor necesari 🙂 o sa ma hotarasc cand aflu exact cat costa „excursia” si the big night

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s