Cum se face ca…

in sesiune majoritatea studentilor trag matza de coada si invata pe ultima suta de metri si culmea ca mai si promoveaza examene(le). Nu stiu sigur dar cred ca e adrenalina ultimelor ore de dinaintea examenului. E situatia din care nu exista scapare si trebuie sa inveti. 

Internetul asta e tare tentant; nu stii ce s-a mai intamplat in ultima jumatate de ora pe FB si suspansul te omoara, ce faci? Deschizi OPERA si te minunezi de faptul ca ai o notificare si un mesaj (SPAM), dar e mai bine decat nimic.

Imi aduc bine aminte de o zi de prin generala. Aveam de invatat la Istorie si asa s-a intamplat ca in seara aia ori s-a stricat TV-ul ori nu mergea cablul si nu aveam nimic mai bun de facut decat sa citesc pentru scoala & guess what? am luat 9 la lucrarea aia.

Stim (noi, femeile) ca mereu este ceva de facut in casa; ba de spalat doua vase, ba de schimbat apa la pisic, ba un dus, ba stergem praful. Prioritizam orice mai putin ce-i mai important: luarea de notite pentru examen. Iar dupa ce dezordinea e ordine, praf nu mai gasesti nici sa vrei, dupa ce ai facut al 3lea dus azi si pisicul doarme ca a mancat bine ce e de facut? Pff… mai verificam o data FB-ul, email-ul, twitter-ul si ne apucam de citit.

Tic-tac si orele trec si, cu 8 ore inainte de examen, nu mai avem alte griji decat suportul de curs si notitele de la facultate. Buuun si ne-am concentrat si ne miram de spor si dupa 2 ore ajunge ene pe la gene. Coffee? Tea? Da, ambele. Sau un pui de somn!? (40min)

E complicata viata de student; in timpul semestrului ajunge la facultate si are impresia ca a inteles tot ce i s-a predat, dar in noaptea de dinaintea unui examen toate i se par blurry si nemaiauzite.

Astfel, materia devine una noua si fascinanta. Notitele curg, orele trec si ne luptam cu somnul.

Se face dimineata si examenul e in 3 ore, ce facem? Dormim 2 ore ca sa nu adormim in examen si apoi ne pregatim de mers la faculta.

That easy.

[Am sters praful, matzul doarme, dus am facut, de mancat am mancat… The mentalist am vazut (3 episoade) si acum incepe adrenalina de dinaintea examenului]

Reclame

Un răspuns la „Cum se face ca…”

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s