Nocturna Zodiac – Casa TIFF

Ne-am smuls cu greu din starea de vacanță dar am reușit să ne adunăm forțele sau altfel zis, s-au aliniat planetele în favoarea noastră și iată că incubator107  Cluj a ajuns la a treia nocturnă. Pentru că Soarele se pregătește să iasă din Racul ezitant și să intre în Leul orgolios, am botezat nocturna asta „Zodiac”.

Sâmbătă, 14 iulie, de la 22:00 până-n zori, te așteptăm la Casa TIFF (Str. Universității, nr. 6, vis-a-vis de Cinema Arta) printre stele, planete și constelații.

Vei avea din nou parte de o noapte albă în care te vei distra și te vei deconecta, învățând în același timp lucruri noi. Astfel, vei învăța cum să fii mai grațios/oasă la atelierul de Teatru-dans, vei învăța să spui mai mult decât „obrigado” și „coração” la atelierul de Portugheză și cum să vorbești liber și fără inhibiții în public la atelierul de Improvizație socială. Vei afla cum să dai o nouă utilitate obiectelor pe care în mod normal le-ai arunca la atelierul de Reciclare (re)creativă și, bineînțeles, la o nocturnă intitulată „Zodiac”, vei învăța să citești în stele la atelierul de AstrologieAvem ca de obicei două concerte de care suntem mândri. Mai întâi vor cânta cei de la Lights Out!, despre care e mare lucru dacă n-ai auzit până acum, pentru că au lansat un EP, au avut nenumărate concerte, au apărut la Radio Guerrilla și în Decât o Revistă, iar de curând au lansat și un prim videoclip indie-psihedelic. Suntem siguri că ai auzit și de băieții de la Natif, pentru că au cântat pe la majoritatea festivalurilor din Cluj și prin nenumărate cafenele. Au și ei deja un album la activ și abia așteptăm să-i reauzim.

Nu uita să contribui cu ce ai la masa noastră cu bucate. Dacă îți place să gătești, suntem siguri că ai o rețetă specială pe care suntem foarte curioși să o gustăm. De asemenea, dacă vrei să ne susții, ne poți strecura în cutia de donații 20 de lei magici. Te asigurăm că se vor transforma ca prin minune în evenimente din ce în ce mai reușite.

Ca să putem estima cam câți vom fi sâmbată, te rugăm să trimiți un mail de confirmare a participării în care să ne scrii numele tău la cluj@incubator107.com.

Incubatorul de Cluj e Taur. Tu ce zodie ești?

Reclame

Un răspuns la „Nocturna Zodiac – Casa TIFF”

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s