Domn pentru doamna mea

Caut domn pentru doamna mea. Și ea caută, dar e mai discretă și mai răbdătoare. Ai mei au divorțat de vreo trei ani și, în tot acest timp, mama iși așteaptă/caută făt-frumosul. I-am zis să scrie si să sune la anunțurile de prin ziare căci cu siguranță mai sunt persoane în situația ei, persoane care s-au săturat de singurătate și caută o persoana cu care să și-o împartă și astfel să devină mai suportabilă.

Na, și a scris la nu știu care ziar și a cumpărat număr de număr până să-și găsească anunțul acolo. Anunțul ajungea de obicei după două, trei luni, semn că sunt mulți aceia care își caută fericirea prin ziare. Dar a nimerit fel de fel de persoane, alcoliști sau însurați cu gânduri la indiscreții, unii săraci lipiți pământului și alții deosebit de dereglați mental. Cred și sper că mama își va găsi liniștea și fericirea cât mai repede și încerc, pe cât posibil, să grăbesc puțin momentul.

Mami (Maria) are 54 de ani și e născută în zodia Peștilor. E înaltă, la fel ca mine (~1,70cm), e harnică, gătește bine și e o fire veselă și glumeață. Îi plac plimbările, dar și să lenevească în vârful patului, la TV.

Își dorește să cunoască un domn de prin Bistrița sau de prin zonele apropiate. Persoana ideală (să zicem) e un domn înalt, cu simțul umorului și nealcoolic, fără obligații.

Mai multe or discuta la telefon sau la un ceai.

Numa să existe curioși.

Vă rog, în caz că puteți da „anunțul” mai departe, să o faceți.

Mersi.

[dau, în privat, numărul mamei de telefon]

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s