#clujbrandstour, editia a doua

Anul trecut, timp de doua zile, am facut cunostinta cu cateva din brandurile clujene (am scris pe larg despre asta). Cu ocazia Cluj Brands Tour 2011, la prima intalnirea directa cu brandurile clujene, bloggerii au avut ocazia sa intre in casele brandurilor, sa vada salile imense unde lucreaza doamnele cu farmec mesterind la sutiene cu swarovski si pestera de la Nasal de unde pleaca spre magazine delicatesele Napolact. Am ajuns si la Vitacom unde am aflat ca au o gramada de produse proprii si tocmai ce se pregateau sa sarbatoreasca 20 de ani de activitate. Indata ce vezi „culisele” brandurilor pe care le stiai deja, ajungi sa le vezi altfel, cu ceva mai mult respect pentru munca depusa.

No, si aia a fost, pe scurt, prima intalnire cu brandurile clujene. Prima intalnire ca prima intalnire, dar acum ca urmeaza a doua, parca stiu la ce sa ma astept 🙂  emotiile nu mai sunt asa  mari, cred ca acum ne cunoastem putin cu unele branduri si urmeaza sa aflam lucruri noi si sa recuperam ce s-a intamplat intre timp. Cea de-a doua intalnire va fi mai lunga si in mai multe locuri. Cu siguranta va fi mai bine organizata ca prima, desi nu am nicio reclamatie pentru ea, TVDece-ii stiu sa organizeze evenimente, nu gluma.

Maine ne bem cafeaua cu domnul primar Emil Boc, mergem sa ne umplem de Farmec si apoi la Jolidon sa aflam cu ce se mai lauda. Ajungem si prin marea gradina verde a Clujului si apoi la Electrogup.

Pe langa privilegiul de-a cunoaste mai bine brandurile, Cluj Brands Tour imi ofera sansa de-a cunoaste bloggerii care vin din afara Clujului, bloggeri pe care-i mai rasfoiesc cateodata. Multumesc Alina si Razvan!

Abia astept.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s