Si-a fost Cluj Brands Tour [ziua 2, Lumanaresele]

Vizita la Lumanarese.

Afacerea Ruxandrei Sana e oarecum tanara, atelierul ei realizand primele lumanari in 2007.  Micul business merge in directia buna deoarece oricand e nevoie de lumanari pentru vreo nunta, vreun botez sau pentru un cadou si cum zanele din atelier lucreaza de mana fiecare lumanare, ele capata o valoare mult mai mare fata de lumanarile de duzina pe care le gasesti in comert.

Spatiul pe care il au fetele la indemana nu e unul mare, dar se descurca. Toate lumanarile sunt realizate si pictate in house, doamna Marieta (care mi-a fost colega pe cand lucram la real,- ) picteaza fiecare lumanare cu acelasi grad de atentie si drag. Ruxandra a avut mare rabdare cu noi, cu toate ca unii bloggeri erau tare agitati si ma simteam ca-n grupa mica la gradinita; dar nu conta, ea ne-a explicat celor atenti, cum se realizeaza o lumanare pas cu pas. Atentie, lumanarile nu-s din ceara (dupa cum am tot crezut), ele se fac din parafina, stearina sau soia; Lumanaresele folosesc doar parafina.

Zanele din atelier realizeaza si comenzi speciale. (vezi prima poza – sursa Andrei Cismaru) Cu toate ca nu prea stiu prieteni de-ai mei  care sa aiba lumanari prin casa, probabil daca ar primi una personalizata cu echipa lor de fotbal preferata  ar pastra-o ca bibeou, cu toate ca Ruxandra ne-a reamintit ca rolul lumanarilor e sa arda.

Această prezentare necesită JavaScript.

Puteti contacta zanele din Lumea Lumanarilor pe Facebook si pe site-ul lor de unde puteti comanda lumanarile care va plac.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s