Si-a fost Cluj Brands Tour [ziua 2, Arobs (Transilvania Software)]

In caz ca nu stiati AROBS se afla top 5 firme de IT pe Transilvania si dezvolta aplicatii in urmatoarele domenii: turism, medical, financiar si auto pentru cincisprezece tari. Arobs a fost primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS iar produsul lor cel mai vizibil e smailoHD care tocmai asta face, te-ajuta sa-ti gasesti destinatia. Nu stiu daca v-ati gandit vreo clipa cine a fost brandul care a adus primul Iphone in RO, dar sa stiti ca Arobs a fost si s-a intamplat in anul 2007. Arobs a inceput cu cincisprezece angajati si in prezent au trei sute.

Dupa prezentarea domnului Voicu Oprean (fondatorul si managerul general al Arobs) am fost expediati intr-un city hunt cu GPS-uri catre celalalt sediu Arobs, aflat pe Minerilor 63. Dupa ce am vizitat birourile din sediu ni s-a zis sa coboram la subsol in depozit ca sa lasam GPS-urile si mare ne-a fost supriza cand am ajuns in singurul bar pentru angajati (cu tot cu personal) din Cluj. Foarte tare!

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s