Si-a fost ARTvertising

ARTvertising a fost organizat de IAA Young Professionals Cluj (un program al IAA ce reuneste tineri profesionisti sub 30 de ani sau studenti in ani terminali pasionati de marketing si comunicare) si a fost un eveniment tare fain si elegant. Minusul evenimentului a fost prezenta unui singur speaker, unul din cei doi anuntati. Omul pentru care am vrut sa ajung musai la eveniment, Andrei Gheorghe, nu a mai ajuns.  La eveniment s-au inscris in jur de doua sute de persoane si pentru participarea in sala au fost alesi saizeci. Ma bucur s-aud ca cei din organizare s-au informat si au selectat acele persoane care chiar lucreaza in domeniul marccom.

Bogdan Branzas, designer si consultant de brand, CEO al Branzas (prima agentie de consultanta de brand si design din RO) ne-a povestit putin cum se foloseste publicitatea de arta si cum, un print si un ad raman la stadiul de arta pana primeste mesajul de final (call to action, buy this, this is better, bla bla). Ne-a mai zis ca e putin ciudat cum, in ziua de azi, o gramada de designeri au sarit peste etapa schitarii desenelor pe plansa si au ajuns sa deseneze direct in mediul virtual. Oricum, in publicitate orice e posibil.

Dupa speech-ul lui Bogdan am fost placut surprinsi cu moment 7th Sphere, muzica ambientala acompaniata de o proiectie foarte artsy numai buna pentru relaxarea necesara inaintea atelierelor creative.
Scopul atelierelor a fost acela de-a ne oferi o serie de tehnici, trucuri creative si instrumente artistice. Atelierele au fost indrumate de Aminda si coach-trainerul Cristina Varo, sculptorul Vlad Berte, actrita Cristina Pardanschi, Cristian Lupsa, designerul Stefan Asafti, Andrei Cosma si Andreea Stor de la Floristiq Art.

Cei de la masa 6, unde am fost si eu repartizata, au avut parte de un exercitiu de gandire propus de sculptorul Vlad Berte. Exercitiul pe care am lucrat (cred ca eram) doisprezece oameni ridica problema inestetica cauzata de cablurile de inalta tensiune care au impanzit orasul. Bugetul campaniei era timpul si creativitatea noastra si, desi la inceput eram putin in ceata, am reusit sa gasim „solutii” palpabile si creative.

Multumesc IAA Young Professionals Cluj pentru accesul la acest eveniment.

Spor si creativitate maxima pentru urmatoarele proiecte!

sursa foto: Facebook IAAYP Cluj

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s