Tranceylvania #8 – Xen Culture Place

Update: Galerie foto event (realizata de subsemnata)

Seria partyurilor organizate de cei de la Tranceylvania continua cu un line-up bogat.

Invitatul special al acestui eveniment este  Suncatcher.

Warm-up Paul Gabriel – listen on mixcloud

After-party Paul AM –   listen on mixcloud

.……………………………………………………………………………………………..

Tanarul producator roman, Bogdan ‘Suncatcher’ Cupcea , nascut in 1986, este deja un nume consacrat al scenei trance. Aparitiile sale in cele mai cunoscute radio show-uri din lume, precum A State Of Trance (Armin van Buuren), Corsten’s Countdown (Ferry Corsten) sau Trance Around The World (Above & Beyond), nu mai surprind pe nimeni. Amprenta muzicala a lui Bogdan se regaseste, de asemenea, pe numeroase compilatii (Future Sound Of Egypt, A State Of Trance, United Destination) si se bucura de suport constant din partea mai-marilor scenei trance, cum ar fi Ferry Corsten, Above & Beyond, Tiesto, Armin van Buuren, Roger Shah, Daniel Kandi, Signalrunners, Manuel Le Saux si multi altii.

Povestea lui Bogdan a inceput in 2003, an in care pasiunea sa pentru muzica a prins contur. Un bun prieten de-al sau, Mihai Mogos – parte din proiectul Starshifters), i-a povestit despre programul Fruity Loops. Fiind atras de trance si influentat de producatorul german Andre Tanneberger (aka ATB), Bogdan a inceput sa-si produca muzica si a incercat sa-si creeze propriul stil. Acest stil se regaseste si in noua piesa ‘Phobia’, piesa creata in colaborare tocmai cu prietenul Mihai Mogos (Mihai M). [sursa info trancearena.ro]

Joia trecuta, Suncatcher a avut un remix in ASOT 585 (A State of Trance). La finalul remixului Armin Van Buuren a recunoscut  „I’m just a sucker for all of the remixes by Suncatcher” ceea ce inseamna ca acest DJ  ar trebui incurajat in seturile pe care le pune prin tara.  Peste unsprezece zile, DJ-ul va poposi la Cluj, #trancefamily sunteti asteptati la un party de zile mari in Xen Culture Place. (in spate la Sora, Str. Samuel Brassai nr.9)

Entry fee: 15 lei – drinks included (1 cocktail / 2 shots )

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s