Trance Vibrations // ANHKEN – Xen Club

Sâmbătă 24 noiembrie, Trance Vibrations continuă seria de evenimente, de data aceasta în capitala Transilvaniei, în XEN Culture Place (Samuel Brassai nr.9), Cluj-Napoca.

Trance Vibrations este un brand de evenimente, care de-alungul timpului și-a pus amprenta pe scena muzicii electronice prin invitați de renume, precum Above&Beyond(UK), Dash Berlin(DE), Cosmin Gate(DE), Tydi(AUS), Jochen Miller(NL), și mulți alții. Proiectul s-a demarat în Timișoara în 2007, cu un spectacol muzical susținut de Jochen Miller (NL), Talla 2XLC (DE), 4 Strings (NL) și Johan Gielen (NL).

În cadrul evenimentului marca Trance Vibrations din 24 noiembrie:

Warm-Up – Stefanno b2b Julianno
Stefanno & Julianno sunt rezidenții Trance Vibrations, cu o istorie de 4 ani în evenimentele organizate de  ANPORA, susținuți de Judge Jules în emisiunea proprie de pe BBC Radio1.

After-party – Gabriel Ross
Gabriel Ross, cunoscut până la acest eveniment sub pseudonimul de Gabriello, este prezent în lumea muzicii electronice din 2009, unde a debutat pentru prima oară pe scena House Parade și a continuat prin a mixa la diverse evenimente de profil, din țară.

MAIN ACT:
 ANHKEN, unul dintre cei mai prolifici producători de muzică electronică din România, recunoscut în comunitatea  muzicii electronice din toată lumea, născut în Brașov, pe numele său Petrișor Dima, fiind sustinut de-a lungul carierei de artisti precum : Armin Van Buuren, Tiesto sau Above & Beyond.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s