fiecare un sireag

Omul duce dupa el un sireag de perle }{ fiecare perla semnificand iubirea ramasa dupa iubirea consumata in relatiile anterioare.

Toti purtam dupa noi cateva perle, fie ca vrem sa credem asta, fie ca nu. Daca esti in deplinatatea facultatilor mintale, esti constient ca, in perioada in care doi incercau sa faca UNTOT au existat sentimente pozitive si negative, iubire, adorare, respect, incredere, multumire, nesiguranta, nervi si poate si cate putina ura; doar suntem umani si suntem facuti sa trecem prin toate starile astea tocmai ca sa scuturam simturile ca sa ne simtim vii. Perioada aia nu a fost total pierduta, nu cred ca daca ai iubit un om candva// iar in timp iubirea s-a decolorat// poti sa treci inapoi la nivelul zero, nimic, goliciune. Nu. Cu fiecare relatie doi au avut posibilitatea sa-si creeze perla// cu fiecare doi o perla noua. Una langa celelalte. Si-am iubit poate pe jumatate>si poate-am iubit de 2x cat celalalt < si poate asta-i sensu si morala.

Sa stii ca ceva-i mereu ramas la tine, bucati de suflet s-au blocat in mintiuca ta, ratacite de la inima si-au gasit loc intr-un loc aglomerat si gri. Unde-si ridica antenele in nopti ca asta, cand la ora 2:22 patul nu te cheama, mancarea nu te-mbratiseaza si visele nu-ti mai ofera curcubee.

Port cateva la gat si acum, nu stiu cate sunt la numar; stiu doar care-s mai frumoase decat celelalte si le port cu pathos la mine ca stiu ca eu le-am creat, eu le-am respirat si stiu ca m-au sculptat; in gandire, in alegeri, in ieri si in maine;.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s