Trei di la Cluj

Sunt tare mandra de initiativele clujenilor iar azi trebuie sa va prezin trei dintre acestea, trei actiuni care se repeta in fiecare Decembrie. Cu bazarul am implinit 2 ani, 22 de editii cu mii de lucruri date si cu mii de zambete primite. Noi luam o pauza in fiecare decembrie, insa exista alte proiecte de care trebuie sa afle clujenii (si nu numai):

1. Shoe Box – despre ei am mai scris, proiectul inceput la Cluj acum cativa ani a ajuns la a opta editie. In momentul de fata au 145 de locatii in tara si 15 in strainatate (aici lista locatiilor) si aici evenimentul de pe Facebook.

2. Nepoti de Craciun – despre ei n-am scris, insa la ei m-am implicat direct anul trecut si am ajutat la strangerea pachetelor, a fost o zi lunga, insa rezultatele au fost pe masura. S-au strans alimente pentru 1000 de pachete care au fost impartite in mai multe centre din oras. Au ajuns la editia a cincea si anul acesta isi doresc sa stranga 1500 de pachete. Implica-te si tu si hai sa fim nepoti pentru 1500 de bunicuti! 😀

3. Cu drag, pentru oricine are nevoie – evenimentul care are loc pentru prima oara (oficial) in oras a pornit de la un grup de tineri prin campania „Un om da mai departe” (detalii) si presupune plasarea de pachete alimentare random prin oras.

10846262_729992380425388_75528546246456137_n

Ce sa mai, oamenii sunt frumosi! 🙂

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s