cred ca

…majoritatea interactiunilor ne invata ceva. Faza-i ca atunci cand esti in rahat nu-ti dai seama, dar de indata ce ai iesit si te-ai scuturat de praf iti dai seama băăă, a trebuit sa colaborez cu tanti asta ca sa inteleg, once and for all, ca banii  nu te fac domn. A trebuit sa ma cert cu X-ulescu ca sa imi dau seama ca, de fapt, prezenta lui in viata mea nu e atat de importanta precum credeam. A trebuit sa trec printr-o discutie dubioasa ca sa imi dau seama ca in momentul in care ai ranit orgoliul cuiva, acel cineva ignora absolut orice explicatie logica si prefera sa se umfle in pene ca, vezi tu, indiferent ce i se spune el stie ce-i mai ok de facut intr-o anumita situatie. Cand n-ai cu cine, n-ai cu cine.

Pana nu demult ma debarasam direct de multe din gandurile care ma suparau legat de o situatie/cineva, dar cel mai bine e sa nu zici nimic sau sa zambesti si sa zici: ok, asa e cum zici tu.

E foarte posibil ca, pentru tine, aceasta scurta observatie sa nu conteze catusi de putin. Pentru mine e un „pas” important si mi-au trebuit doar 27 de ani ca sa-mi dau seama ca, de cele mai multe ori, (1) cel care vine cu banul vrea mai degraba un executant al ideilor lui, nu isi doreste input-ul celui specializat pe ceva anume si (2) foarte multi oameni din jurul nostru sunt fragili iar presupusa simpla intelegere a lor nu e deloc simpla.

Reclame

Un răspuns la „cred ca”

  1. frumos insight, cu siguranta nu au fost momente placute, nici nu te ajuta daca iti spun ca vor mai fi :). Cat suntem de fragili, da! Da’ asta e o concluzie buna dupa o poveste, alaturi de o licoare bahica.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s