Pe Patricia o mâncă tălpile

În vara lui 2011 am cunoscut-o pe cântautoare și s-a întâmplat să fie parte importantă dintr-un eveniment (proiect pentru facultate) cu Asociația Mulțumesc. Evenimentul presupunea un concert acustic cu ea, Ioana Sumurducan (Io Pastu/The Glass Fish) iar accesul se făcea pe bază de jucării sau donații în lei. Toate fondurile adunate s-au donat Centrului de Plasament Prichindel. A fost plină Ceainăria La Port iar ziua a fost una de pomină. Aici link spre poze și filmuleț.

Unde voiam să ajung… păi Patricia Labou e una dintre cele două soliste care ne-a ajutat tare mult în cadrul proiectului și e o tipă tare faină cu o voce și mai faină. Serios. Numa ascult-o.

Această domniță faină are vise mari iar visele mari sunt rare în ziua de azi. Prin 2011 când am cunoscut-o nu avea piese proprii, dar la coveruri ne lăsa muți. Iote că amu are și piese de-ale ei și cu Walking & singing the Camino vrea să călătorească și să-și lase spiritul creativ să preia controlul. Totul și toate pentru muzică. Atât pentru ea cât și pentru noi. Cel mai fain articol care descrie minuțios povestea Patriciei e ăsta.

Rog ciuliți o ureche și ascultați-o, iar dacă vă place ce auziți renunțați la o cafea de la Starbucks pentru a o sprijini în acest drum greoi.

Recent și-a făcut pagină pe INDIEGOGO pentru că nu se știe cine o ascultă și cui îi face bine la inimioară muzichia ei. Și cum un mic gest pentru ea e mare… mai multe gesturi d-astea o pot trimite, fără griji, în drumul pe care-l plănuiește din toamna anului trecut.

Îți țin pumnii, dragă domniță.

Trebe să fie bine, cum altfel?

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s