Emotii pentru Untold

[Update]

Untold a iesit mai bine decat spera ORICINE! Minunata miscare pentru turismul clujean, si pentru economia orasului. Cu o saptamana inainte de festival nu gaseai nicio camera libera in hotelurile/hostelurile din oras. Nimic. Astfel ca cei din oras au fost de acord sa-si puna la bataie proprietatile pentru un leu-doi, un zvon zice ca o camera de doua camere se (putea) inchiria pe perioada festivalului si cu 1000 de euro. Mna, daca exista cerere why not. 

și nu neaparat pentru zecile de mii de oameni așteptați in Cluj in cele patru zile de festival cât pentru cum se vor asigura (organizatorii) că DJ-ii și toți artistii anunțați vor avea toate condițiile posibile, hai ideale, pentru a-și livra muzica în tihnă.

Cu toate ca ne e greuț să recunoaștem… ne-am cam obisnuit cu lucruri organizatorice gandite și realizate de compatrioți care nu prea merg lin… sau cu cozile de la toalete/bere/jetoane/intrare/ieșire. Excepțiie (1) EC, jos pălăria, anii de organizat partyuri de calitate i-au ajutat să se organizeze foarte bine (line-up-uri foarte fain gândite de fiecare dată, mă leg strict de cozi acum), prima ediție… ok-ish, a doua – cozi interminabile la autocarele dus-întors, anul trei… almost brici! si (2) Robbie Williams, concertul din deșertul bucureștiului, prost organizat pe partea de client care (accesibilitate/consumabile, etc), tot răul pățit a reușit să mobilizeze sute de oameni pentru a semna plângeri către ANPC. Pe 28 iulie aflăm care este amenda pe care dobitocii de la d&d o primește.

Bun. Revin. Indiferent de cât de bun e line up-ul participantul va simți fiecare „nedreptate” și i se vor aduna in memoria totala despre eveniment. Cele mai mari emoții pe care le am se indreaptă către artiști pentru că nu cred că Untold va avea buget la anul pentru a doua ediție (sper să mă înșel), însă Dj-ii pot reveni în țară pentru alte evenimente și n-am vrea să-i călcăm pe bec. Echipa Untold e nebun de curajoasă. Sper să fie și extrem de bine pregătită.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s