(Un fel de) portofoliu

Am urcat pe Slideshare portofoliul meu în care am scris succint activitățile avute pe partea de online. În plus, față de informațiile de acolo precizez că m-am implicat în diferite voluntariate unde am fost responsabilă de task-uri mici, dar și de organizare și teambuilding-uri pentru grupuri de omuleți.

Mă simt ca un pește în apă când iau interviuri unor personalități pe care le stimez și în timpul liber, aici trebuie să amintesc Fedde Le Grand, Parov Stelar, Gramophonedzie, Guess Who și ROA. Îmi place să descos un brand și mai apoi să comunic, în numele lui, pe diferite medii online (Social Media) și, când e cazul, să prezint diferite proiecte (Bazar cu Lucruri Gratis și Cutia cu filme).

Iubesc și urăsc zodia sub care m-am născut (Gemeni) și nu, nu-s bălării astea cu zodia. Horoscopul, în schimb, e apă de ploaie… te răcorește nițel dar nu te ajută la mai nimic.

Profesional vorbind… îmi doresc un loc unde să-mi crească rădăcini. Consider că, dacă mi se oferă o șansă reală la un job care mi-a stârnit interesul, m-aș simți ca un pește în apă. Îmi doresc un job cu oameni cretivi, oameni ce-și mănâncă micul dejun gândindu-se la cum vor reuși, prin munca lor, să coloreze viața celorlalți.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s