GandObserv

Stii cum spun unii : Nu cred pana nu vad !

Si pana acum am vazut destule.

Ziua iti e cum ti-o faci, tu ai puterea sa-ti schimbi starea in care esti; daca esti las si preferi sa-ti lingi ranile si sa te plangi ca ce rau iti merge tie… ramai asa, trist si la pamant; in momentu in care cauti sursa supararii tale si incerci sa o rezolvi o sa vezi ca o sa-ti mearga altfel, cum ziceam si la inceputul enuntului, TU ai puterea de a schimba lucrurile.
Ceea ce nu stii, nu te poate afecta.
Toti oamenii mint, singurele diferente constau in motivul si felul minciunii.
Degeaba iti faci planuri, nu o sa-ti iasa.
Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, vei face acel lucru… daca nu, vei gasi scuze.
Prietenii sunt dusmani care inca nu te-au atacat.

Nu inteleg de ce mint oamenii, oricum minciuna are picioare scurte si mai devreme sau mai tarziu majoritatea sau chiar toate minciunile ies la iveala. Minciuna te scuteste pe tine, micul fraier infricosat de cruntul adevar ( altfel nu inteleg de ce apelezi la ea ) te scuteste de adevarul spus verde-n fata in momentul respectiv, e un fel de amanare a adevarului. In momentul in care adevarul „scapa” ce vei face? Vei gasi o alta minciuna sa o acoperi pe cea veche ?

Cam atat acum, o sa mai scriu pe tema asta pt. ca scriu exact ceea ce simt; concluzionez exact cum vad lucrurile in momentu asta…ala… celalalt.

Viata verde-n fata, cum multi nu o pot vedea.

Un răspuns la „”

  1. Frumos. Imi place. Am sa iti las si eu cate ceva cuvinte.
    Mincinosul la un moment dat simte ca micniuna i se va descoperi si el inteligent din fire isi propune sa schimbe total cadrul si sa devina un om serios, asta pana cand se va asigura ca micniuna nu mai poate fi dezvaluita. Apoi isi reia linistit meseria in ritmul povestit mai sus.
    Asta e un caz fericit.
    Sunt altii care nu sunt mincinosi si care sunt atat de nemincinosi incat totul pare o minciuna pentru ei. Utilizeaza cuvinte magice, gen, portelan, iubire nemasurata, viata de copil, poate-poate cumva ceilalti il considera un om mare. Insa adancul sau nu poate sa ascunda ceva atat de patrunzator si la un moment dat ii iese in cale mincinosul caruia ii va spune aidoma castravetilor si gradinarului: eu n-am mintit niciodata!

Comentezi?